krokodiller, pirater og en verdensrekord

Et visuelt foredrag om Thor F. Jensens enestående kano-ekspedition rundt om Ny Guinea

Kendt fra TV2, Ekstrabladet og Australian Geographic.

Book en eventyrlig fortælling til sejlklubben, højskolen eller inspirér dine kollegaer med et motiverende foredrag.  Her er et ekstraordinært eventyr i sent vil glemme.

Varighed: 50 min. plus 30 min. til spørgsmål.

Erhvervsforedrag på Dansk og Engelsk, følg dette Link

Skriv på thor@thorfjensen.com og få et uforpligtende tilbud på et foredrag, der passer til netop jeres behov.


Anbefalinger

“Thor F Jensen fortæller med stor indlevelse fra ende til anden. Foredraget blev desuden komplimenteret af smukt produceret visuelt materiale. Et fantastik inspirerende foredrag der giver en lyst til selv at tage på eventyr!”

Katrine Seidelin, Tilrettelægger DR TV

“Ikke alene er Thor en modig og visionær eventyrer….Han er også en fabelagtig formidler som på enestående vis tryllebinder sit publikum. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Thors foredrag.”

Henrik Egede-Lassen, Naturfotograf

Download plakat som PDF


Beskrivelse

De få nyheder vi får fra stillehavsøen Ny Guinea handler oftest om stammekrige, kannibaler og naturkatastrofer.

Derfor søsatte Filmskaber Thor F. Jensen en traditionel kano, sammen med to Papua Ny Guineanske sejlere. Målet var at sejle hele vejen rundt om Ny Guinea og skabe en positiv historie om øen og dens befolkning.

Det blev til en fantastisk odyssé, der efter 14 måneder, og 6300 farefulde kilometer, kulminerede i en verdensrekord og de tre sejlere blev hædret som nationale helte.

Som publikum får du et foredrag ud over det sædvanlige. Thor er en erfaren formidler og prisvindende filminstruktør, der med dette foredrag har skabt en visuel opdagelsesrejse med enestående filmklip, fotos og grafik. En inspirerende fortælling om at følge sine drømme og arbejde sammen om et fælles mål.


Om Thor F. Jensen

Thor er tv-vært med to filmpriser i ryggen, medlem af Eventyrernes Klub og tidligere jungleguide. Han elsker at tage publikum med på eventyr og har blandt andet holdt foredrag hos Danmarks Ambassade i Jakarta, Indonesiens Ministerie for Fiskeri, Massim Museum i Papua Ny Guinea og Dagmar Bio København.

Thor siger, “At komme ud og holde foredrag, handler om at møde nye mennesker og at dele et vildt eventyr der give stof til eftertanke.”

Kontakt Thor F. Jensen:  info@thordox.dk